Servicii ecologice de colectare si debarasare deseuri electrice

 

Divizia de servicii ecologice - reciclo - presteaza in mod gratuit sau la tarife minime urmatoarele servicii pentru orice fel de echipamente electrice, electronice, electrocasnice, industriale sau de alte tipuri:

 •  colectare produse electrice casate, nefunctionale, uzate moral, din Bucuresti, Dimbovita, Ilfov, Arges, Valcea, Brasov si vecinatati

 •  debarasare institutii - deseuri electrice, mobilier, echipamente voluminoase, etc

 •  distrugere date confidentiale - pe care altfel nu le puteti instraina

 

Oferim aceste servicii pentru o gama extrem de variata de produse, in principal deseuri de echipamente electrice si electronice DEEE (WEEE conform terminologiei UE), becuri, lampi si corpuri de iluminat. In functie de modaliatea de colaborare oferim aceste servicii si pentru produse din cauciuc, hirtie, ambalaje, mobilier, si multe altele.

 

Deseuri Electrice, Electronice si de alte tipuri ce pot face obiectul serviciilor pe care vi le oferim:

 •  echipamente tehnica de calcul, birotica: monitoare, calculatoare, imprimante, ups-uri, echipamente de retea, echipamente de comunicatii, componente, toner, cartuse cerneala

 •  produse de uz casnic: televizoare, echipamente multimedia, vcr, dvd, frigidere, masini de spalat, instalatii de aer conditionat, masini de gatit (aragazuri)

 •  echipamente industriale, de climatizare, vitrine frigorice, roboti industriali, unelte de bricolaj,
  masini electrice, motoare, turbine

 •  deseuri rezultate in urma productiei: cabluri, placi, circuite integrate, bobine, motoare, cablaje

 •  corpuri de iluminat: becuri, lampi, neoane, circuite si instalatii de iluminat

 •  consumabile birotica: toner, cartuse de imprimanta

 

Pentru orice intrebari legate de serviciile noastre, de produsele acceptate, sau programari pentru debarasare nu ezitati sa ne contactati vizitind pagina de contact, prin telefon (0736 66 77 88 - ing. Radu Bosneag) sau e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Incercati si pagina de intrebari frecvente, poate gasiti mai multe informatii acolo. Deasemenea, puteti vizita si site-ul diviziei de colectare si reciclare deseuri - reciclo.

 

 Va multumim pentru atentia acordata serviciilor noastre si asteptam sa ne contactati.

 Va ajutam atat pe Dumneavoastra cit si mediul inconjurator. 

 

 

 SC Union Dynamic SRL este o companie cu capital integral privat, romanesc, fiind infiintata in anul 1999 cu activitate preponderenta in izolatii industriale. Din anul 2008 este autorizata legal pentru gestionarea, colectarea, tratarea si reciclarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) periculoase si nepericuloase, metalice si nemetalice, de orice fel, materiale plastice, sticla, cauciuc, anvelope, etc, ce definesc actualmente domeniul principal de activitate al societatii. 
 
  Colectarea deseurilor electrice si electronice se efectueaza de la persoane fizice si juridice de catre personalul societatii in operatiunile de incarcare, manipulare, formalitati expediere, transport autorizat ADR cu mijloace proprii; aceste servicii constituind componenta societatii noastre si avind caracter GRATUIT.
 
Conceptul de gratuitate are valabilitate pina la data de 31.12.2009 cand aceste costuri vor fi suportate de generatorul de deseuri, conform legii. 
 
Transportul DEEE-urilor se efectueaza prin mijloace proprii din parcul auto pentru cantitati mici si medii, autorizat ADR pentru echipamente periculoase, unitatea dispunind totodata de consilier ADR care coordoneaza aceasta activitate. 
 
Orice comanda se ridica in 24 de ore de la lansarea comenzii pentru cantitati mici si medii si 48 de ore pentru cantitati mai mari de 10 tone. 
 
Cea de-a doua componenta de baza o constituie operatiunile de tratare-reciclare a deseurilor, care se executa in punctele de lucru ce insumeaza o suprafata activa de 5000mp, dotata cerintelor specifice desfasurarii acestei activitati. 
 
SERVICII - totul GRATUIT! 
 • consultanta tehnica si legislativa prin orice mijloace sau contact direct prin deplasarea la firma Dvs
 • colectare deseuri industriale care va incomodeaza sau care, conform legii, va pot crea probleme
 • receptie deseuri electrice si electronice
 • servicii transport pentru diferite cantitati si transport autorizat ADR pentru materiale periculoase
 • tratare, reciclare, valorificare deseuri electrice si electronice
 • depozitare si stocare temporara a deseurilor
 • dotarea unitatii Dvs cu containere metalice de diferite capacitati pentru stocare si depozitare temporara in vederea preluarii. Costurile privind transportul si manipularea ne apartin